Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Termini    0 Glossari    0 Sostenitori    29512 Seguito da

Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Termini    0 Glossari    0 Sostenitori    29512 Seguito da

Termini di Gisela Belli

Litosfera

Biologia; Biologia cellulare

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biologia; Biotecnologie

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biologia; Biotecnologie

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Seguito da(29512) Vedi tutti

Sostenitori(0) Vedi tutti

Non c'è ancora nessuno che segue Gisela Belli.

Seguo(0) Vedi tutti

Gisela Belli non segue ancora nessuno.