Erind Kasmi

Des plaines, Stati Uniti

1221 Termini    1 Glossari    0 Sostenitori    50340 Seguito da

Erind Kasmi

Des plaines, Stati Uniti

1221 Termini    1 Glossari    0 Sostenitori    50340 Seguito da

Termini di Erind Kasmi

minerva

Storia; Divinità romane

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

Viaggi; Mete turistiche

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

Computer; PC desktop

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

Sostenitori(0) Vedi tutti

Non c'è ancora nessuno che segue Erind Kasmi.