Hristina Acovska

Tetovo, Macedonia

3023 Termini    0 Glossari    0 Sostenitori    47564 Seguito da

Hristina Acovska

Tetovo, Macedonia

3023 Termini    0 Glossari    0 Sostenitori    47564 Seguito da

Termini di Hristina Acovska

смути од ананас

Bevande; Frullati

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Bevande; Vino

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Arti culinarie; Arte culinaria

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Seguito da(47564) Vedi tutti

Sostenitori(0) Vedi tutti

Non c'è ancora nessuno che segue Hristina Acovska.