zocipro

Bitolo, Macedonia

Let Us Help You Today!

4986 Termini    0 Glossari    18 Sostenitori    41594 Seguito da

zocipro

Bitolo, Macedonia

Let Us Help You Today!

4986 Termini    0 Glossari    18 Sostenitori    41594 Seguito da

Termini di zocipro

шлаг крем

Latticini; Prodotti a base di latte

Крем што биле тепани од страна на миксер, брзо движење, вилушка, или камшик, додека таа е светлина и меки. Шлаг крем често се наслади и понекогаш зачинет со ванила, во кој случај ...

каранфилче

Cibo (altro); Erbe e spezie

зачин (целосно или основен) Опис: црвеникаво-кафена, нокти во облик на пупки од тропското дрво каранфилче зимзелени. Ароматични, луто, слатко. Каранфилче треба да се користи ...

tippy (типи)

Cibo (altro);

Терминот опишува високо квалитетни чаеви диференцирани од бела или златна боја на листовите.